maanantai 9. huhtikuuta 2012

Kuusi piikkiä kammassa

Linus seurusteli vanhempieni kanssa päivällä kärrylenkin ja ruokailun merkeissä ja sillä aikaa sain automme siivottua ja puunattua sisältä myyntikuntoon. Jihuu, vihdoinkin! Enää puuttuu ulkokuoren jynssäys. Sen saa tosin joku pesuautomaatti hoitaa puolestani.

Aavikolta tuli pyyntö, että skannaisin meidän passikuvat, että residence visan hakemus etenee jo ennen meidän saapumista maahan. Omasta passikuvasta tuijottaa tuntemattoman näköinen väsynyt vässykkä, mikäköhän siinä on, että passikuvan onnistuminen on yhtä todennäköistä kuin lentävä lehmä!? Pikkuihmisen passikuva taas, ihana kaksoisleukainen suurisilmäinen 3 kk ikäinen pallopää ja passi kun on voimassa 5 vuotta, ehtii hän muuttua melkoisesti :)

Taitaa hienoinen stressi ottaa vallan: Vanhempani oli pääsiäisen täällä kyläilemässä. Tänään kävimme ennen heidän lähtöään äitini kanssa mökillä tarkastamassa paikat - hänen autollaan.
Iltapäivälle he sitten lähtivät kotia kohti Länsi-Suomeen, mukanaan lompakkoni kaikkine kortteineen. Soittivat matkalta, että näin on päässyt käymään ja ensimmäiset kommenttini siihen ei ole julkaisukelpoista tavaraa ensinkään. Voi nenä, sopii täydellisesti aikatauluun tuollainen säätö!!! Nyt selvitellään, miten lompakko saadaan turvallisesti takaisin tänne mahd. pikaisesti. Ja kustannustehokkaasti. Höh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti